GİRİŞ YAP
Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

DJI SMART CONTROLLER NEDİR?

16-04-2021 15:59
DJI SMART CONTROLLER NEDİR?

DJI SMART CONTROLLER NEDİR?

Mavic 2 Pro, DJI Mavic 2 Pro (DJI Smart Controller) veya DJI Mavic 2 Zoom, DJI MAVİC 2 ZOOM (DJI Smart Controller)ile doğrudan kit halinde de bulunan yeni DJI Smart Controller,dış mekan uçuşunuzu en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmıştır. OcuSync 2.0 yayın sistemi tarafından sağlanan Mavic 2 ve diğer dronlarla deneyim.Şu anda Mavic 2 Zoom, Mavic 2 Pro ve Mavic 2 Enterprise ile uyumludur.

JI SMART CONTROLLER NEDİR?

Yerleşik 5,5 inç ekran, her durumda net, canlı görüntüler gösterir. SkyTalk ve DJI GO 4 uygulaması gibi sezgisel kontroller ve önceden yüklenmiş özellikler, her zaman net bir görüşle hemen uçmanızı kolaylaştırır.

Genellikle, uzaktan kumandaya bağlı bir akıllı telefon veya tablet kullanırsınız ve DJI Go uygulamasıyla, cihazınızın ekranında görüntülenen uçuş bilgileri, kameranın kamerasından canlı bir video beslemesi ile bu dronları sürebilirsiniz. Mavic 2 ve dokunmatik kontroller aracılığıyla drone ile etkileşim imkanı.

Akıllı Kontrolör bu konfigürasyonun yerini alır ve Mavic 2'nin daha sağlam ve profesyonel kontrol deneyimini sunmak için tasarlanmıştır.

Drone ile birlikte verilen Mavic 2'nin uzaktan kumandasına kıyasla üstün bir performans sağlar ve daha büyük ve daha iyi aralıklı düğmelerin basılması ve kontrol edilmesi daha kolaydır.

ULTURA PARLAK EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

DJI Smart Controller uzaktan kumandası, doğrudan güneş ışığında bile ultra net video sinyalinin entegre bir görüntüsünü sunan 1080p ekran, yani 5.5 inç Full HD ile donatılmıştır.1.000 nit ile (kıyaslandığında, günümüz akıllı telefonlarının çoğu 500-700 nit arasındadır), bu ekran sıradan insanların mobil cihazlarından yaklaşık iki kat daha parlaktır.

Sistem ocuSync 2.0 Full HD video aktarımı

Full HD'de OcuSync 2.0 video aktarım teknolojisi sayesinde, DJI Smart Controller, 2.4 GHz ve 5.8 GHz frekans bantları arasında otomatik seçim sunarak, çevresel parazitin Mavic 2'nin işlevselliği ve aktarılan görüntülerin kalitesi üzerindeki etkisini azaltır. .Bu aynı zamanda uzun mesafelerde güvenilir aktarımı garanti eder.

VERİMLİ VE TAŞINABİLİRLİK

DJI Smart Controller uzaktan kumandası, filme alınacak sahnenin tek bir saniyesini bile, yönlerinizi kaybetmeden hemen kalkış yapmanıza olanak tanıyan cihazınıza bağlanır.Entegre tasarım ve çıkarılabilir kontrol ile DJI Smart Controller sizi her yerde takip edecek.

HER İKLİMDE GÜVENİLİR

DJI Smart Controller'ın sağlamlığı, sağlam dış cephenin ötesine geçer.-20 ° C ve 40 ° C'ye kadar düşük sıcaklıklarda çalışabilen ekstrem ortamlar için tasarlanmıştır.Akıllı telefonların ve tabletlerin normalde iyi çalışmadığı çöl veya Arktik'e giderken drone operatörleri için tasarlanmıştır. hayati derecede önemli bir çözüm olması muhtemeldir.

BAĞ

Fiziksel bağlantı açısından, DJI Smart Controller'ın tepesinde üç bağlantı noktası bulunur: bir HDMI çıkışı, bir standart USB bağlantı noktası ve bir microSD kart yuvası.HDMI bağlantı noktası, uzaktan kumandada depolanan içerikleri veya Mavic 2'den canlı beslemeleri (4K'ya kadar çözünürlükle) oynatmak için bir TV setine veya harici monitöre bağlanabilirken, USB bağlantı noktası ve kart yuvaları kullanılabilir. diğer cihazlara ve diğer cihazlardan içerik aktarmak için.

Kart yuvası, DJI Smart Controller aracılığıyla düzenlemek ve paylaşmak için Mavic 2'deki fotoğrafları ve videoları hızlı bir şekilde aktarmanıza izin verdiği için özellikle kullanışlıdır.

Alt kısımdaki USB-C bağlantı noktası pili şarj etmek için kullanılır ve adaptörle hızlı şarjı destekler.5.000 mAh pil, şarj başına yaklaşık 2,5 saatlik kullanım sunar.Bu çok fazla görünmeyebilir, ancak Mavic 2'nin pil ömrünün şarj başına yalnızca yaklaşık 30 dakika olduğu düşünüldüğünde, Akıllı Kontrolörün ömrünün bir sorun haline gelmesi olası değildir.

Ayrıca alt kısımda iki ızgara ve iki vida deliği bulunmaktadır.İkincisi, bilek kayışları veya bağcıklar gibi aksesuarları bağlamak için kullanılabilir.

ANINDA PAYLAŞ

DJI GO 4'te Paylaşılan yeni Go işlevini kullanarak havadan çekimlerinizi uzaktan kumandalı DJI Smart Controller'dan mobil cihazınıza kolayca aktarın.

KİŞİSELTİRİLMİŞ SİSTEM

DJI Smart Controller radyo kontrolünde ayrıca bir Android sistemi ve DJI GO 4 uygulaması bulunur, size büyük bir özgürlük sağlar ve harika projelerin yaratılmasında size yardımcı olur.DJI Smart Controller, resimlerinizi paylaşma ve düzenleme şeklinde size daha fazla seçenek sunmak için diğer uygulamaları da destekler.

SES PERFORMANSI VE MÜKEMMEL ÇEKİMLER

Dahili mikrofon ve hoparlöre sahip DJI uzaktan kumandalı Smart Controller, videolarınızı HDMI bağlantı noktası üzerinden 4K / 60fps'de H.264 ve H.265 kodekleriyle oynatır.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.