GİRİŞ YAP
Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

DJI Mavic Mini 2 Görüntüleri ve Ürün Özellikleri Sızdırıldı

29-10-2020 10:23
DJI Mavic Mini 2 Görüntüleri ve Ürün Özellikleri Sızdırıldı

DJI Mavic Mini 2 Görüntüleri ve Ürün Özellikleri Sızdırıldı

 

Bir YouTuber, Best Buy mağazasına girdi ve DJI'nin en küçük ve en ucuz drone'unun söylentilere göre devamı olan DJI Mini 2 cihaz bilgilerini sızdırdı.

 

Mavic Mini 2 görüntü kalitesinin 4K video çekebileceği ve OcuSync 2.0 aktarımına sahip olabileceği bilgileri paylaşıldı.

 

DJI Mavic Mini 2 yaklaşık 10 km'lik bir menzil vereceği düşünülüyor. 


DJI henüz Mini 2 için bir lansman tarihi açıklamadı, ancak sızılan bilgilere göre Kasım ayının başlarında cihazın tanıtımı yapılacağı öngörülüyor.

 

Mavic Mini 2 Fiyatı Nasıl Olacak?

YouTuber Our Beatific World, yedek aksesuarlar, ek bir pil ve bir DJI Mini çantası gibi aksesuarlar içeren DJI Mini 2 'Fly More Combo' için 699 $ ödediğini söyledi. Doğruysa, bu, Mini 2'yi tahmin eden önceki söylentilerin Mavic Miniden daha pahalı olacağını gösteriyor. DJI Mavic Mini'nin Fly More Combo'su 499 $ / 459 £ / AU 799 $ 'dır, bu nedenle, DJI Mini 2'nin eşdeğer paketinin 699 $ / 650 £ / 1.150 $' a mal olacağı tahmin ediliyor.

 

DJI Mavic Mini 2 Haberleri ve Söylentileri

 

DJI Mini 2 hakkında bize ne anlatıyor? Daha önceki söylentilerin tahmin ettiği gibi Mini 2, üç eksenli gimbal ile 4K çekim yapan bir drone olacak. Sızdırılan videoda, drone kullanım kılavuzuna göre 30p / 25p / 24p'de 4K çekim yapabilecek ancak 2.7K modu 60p seçeneği olmadan 30p'de yine de zirveye çıkacak.

 

Ayrıca videonun bit hızını veya bunun Mavic Mini'nin maksimum 40Mbps'inden artırılıp artırılmadığını henüz bilmiyoruz. Bu bilginin muhtemelen lansmana kadar gizem olarak kalacak birkaç ayrıntıdan biri.

 

Mini 2 ve Mini ile aynı 249g tasarıma sahip olması, engellerden kaçınma sensörleri olmadığı anlamına gelir.

 

DJI Mini 2'nin görünüşe göre OcuSync 2.0 iletimine sahip olacağı öngörülüyor. Bu sistem, yalnızca 1,5 km içinde uçabilmenizi sağlayan Mavic Mini'nin 'Gelişmiş Wi-Fi'sinin bir yükseltmesidir. Mini 2'de bulunan OcuSync 2.0 ile bu menzil 10 km'ye kadar yükselmesini sağlamayı amaçlıyor.

 

Yanlışlıkla satılan Mini 2'nin kutusuna göre, drone'nun uçuş süresi de 31 dakika (önceki modelden bir dakika fazla) olacak ve Mavic Mini ile aynı sensör-lens kombinasyonuna sahip olacak. Bu, 1 / 2,3 inç 12 MP sensör ve 24 mm eşdeğer odak uzaklığı ve f / 2,8 diyafram açıklığı elde edeceğiniz anlamına gelir.

 

4K video çekimi ve bir USB-C bağlantı noktasının dahil edilmesi sayesinde DJI Mavic Mini'ye yönelik ana eleştirilerimizden ikisini düzelttiği görülüyor. 4K video ve DJI Mini 2'nin 250g altı tasarımı, sivil havacılık otoritelerine kaydedilmesine gerek olmadığı anlamına gelir, kesinlikle çok popüler bir drone olmasında büyük bir etkendir bu özellikler.

Beklendiği gibi, Mini 2'de artık bir USB-C bağlantı noktası var ve bu, önceki modeldeki eski micro USB'nin yerini alırken, pil görünüşe göre 2.250 mAh'lık Mini 2’de. Mavic Mini'deki 2.600mAh pilden biraz daha küçük, muhtemelen bu uçuş süresini daha iyi hale getirmek için yapılmış bir işlemdir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.