GİRİŞ YAP
Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Djı Fpv

29-04-2021 16:00
Djı Fpv

YENİ DJI FPV İLE KUŞ BAKIŞI DENEYİMİ YAŞAYIN


Film çekmek için uçan dronları kullanmak, son yıllarda film yapımcıları, itfaiyeciler ve müfettişler için devrim niteliğinde bir araç haline geldi.Ancak çoğu insansız hava aracı size uzaktan kumandadaki bir ekran aracılığıyla görüntüleri verirken, bir video oyununda veya sanal gerçeklik gözlükleriyle aynı şekilde dronun tam olarak ne gördüğünü nadiren görebilirsiniz.

Ancak şimdiDJI, yepyeni FPV drone'larının piyasaya sürülmesiyle drone endüstrisinde bir kez daha devrim yarattı.Bu yeni insansız hava aracı, her zamanki ürünlerinden oldukça farklı, çünkü öncelikle özel bir gözlük setiyle birinci şahıs görüşü kullanılarak uçulması gerekiyor. DJI FPV Bir erkek arı ve ateş görüntüleri sinek şeklini değiştirerek.Bu harika yeni drone ve bu mükemmel çekimi yakalamanıza nasıl yardımcı olabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.


FPV NEDİR?


FPV kontrol için kullanılan önemli bir yöntemdir birinci şahıs görünüşüdür uçan açılımı.FPV dronların piyasaya sürülmesinden önce, havada yarışırken kuşbakışı bir görünüm elde etmek genellikle filmler veya video oyunları gibi şeylerle sınırlıydı.FPV, pilotların quadcopter'lar, hexacopters ve diğer drone'ları yepyeni bir şekilde manevra etmesine izin verdi.

FPV geleneksel olarak FPV yarış uçağıyla ilişkilendirilirken,DJI FPV drone farklıdır.Bu dinamik drone, sinematik FPV videosu yakalamak için drone görüntülerini daha iyi görselleştirmenize yardımcı olmak içindir.Bir uzaktan kumandanın ekranında drone görüntüsünü gösteren birçok DJI drone'dan farklı olarak, FPV drone,DJI FPV Goggles V2 aracılığıyla birinci şahıs görüşünü kullanır.


ANA ÖZELLİKLER


DJI FPV Gözlükler V2

DJI FPV drone, uçuşunuz için size sürükleyici ve heyecan verici bir deneyim sunan DJI FPV Goggles V2 ile birlikte kullanılmak üzere tasarlanmıştır.Bu FPV Gözlükleri, düşük gecikme süresi, güçlü parazit önleme ve güçlü daldırma ile dijital görüntü aktarımı sağlar.Ayrıca 120 fps'ye kadar HD video aktarımı sağlayarak, yüksek hızlı uçuşlarda birinci şahıs görüşünde devrim yaratır.Tamamen şarj olduklarında, 110 dakikaya kadar uçuş sağlayabilirler.


İzleyici Modu

DJI Audience Mode ile tek başınıza uçmanıza gerek yok.Bu özel mod, diğer DJI FPV Goggles V2 ünitelerini uçak kanalınıza ayarlamanıza ve diğer kullanıcıların çekimlerinizi yanınızda görmesine olanak tanır.


İletim sistemi

Bu FPV drone, uzun mesafelerde yüksek kaliteli video iletme yeteneği sayesinde kalabalıktan sıyrılıyor.DJI FPV, zayıf video aktarımı veya kullanımı zor uzaktan kumandalarla sınırlı değildir.OcuSync 3.0, ergonomik bir uzaktan kumanda ve yenilikçi bir hareket kontrolörü sayesinde, FPV'yi kolaylıkla uçurabileceksiniz.

OcuSync 3.0

DJI drone kullanıcıları, DJI Mavic2, Mavic Air2 ve DJI Mini2’ de bulunan efsanevi OcuSync video aktarım sistemini hiç şüphesiz tanıyacak ve sevecekler.DJI FPV, yeni üçüncü nesil OcuSync 3.0 ile bir adım daha ileri giderek size daha düşük gecikme süresiyle daha da iyi iletim mesafesi sağlar.FPV ile uçmanın ihtiyaçlarına özel olarak uyarlanmış OcuSync 3.0, size 10kms'ye kadar iletim aralığı ve sadece 28ms gibi inanılmaz derecede düşük gecikme süresi sunar.


Bu kombinasyon, video aktarımınızın sabit kalacağı ve çok daha uzun mesafelerde yüksek performans sağlayacağı anlamına gelir.Ayrıca video indirme bağlantısının bit hızını iyileştirerek 50 mbps'ye çıkarır.Bu, filminizi başyapıtınızı yapmaya başlayabilmeniz için görüntüleri daha hızlı indirmenize olanak tanır.

OcuSync 3.0'ın çalışma şekli, 2,4 GHz veya 5,8 GHz bantlarında çalışan çift bantlı bir sistemdir.Video aktarım sistemi, iki bant arasında otomatik ve sorunsuz bir şekilde geçiş yapar.FPV drone ayrıca, üç yerleşik vericinin yanı sıra takılma ve video sıkıştırma artefaktlarını azaltan dört yerleşik alıcıyı destekleyen yüksek kazançlı antenlerle donatılmıştır.Bu teknoloji, sinyalinizi güçlendirmeye ve uçuşunuz boyunca güvenilir ve istikrarlı bir video beslemesi sağlamaya hizmet eder.


Uzaktan kumanda

DJI FPV drone ayrıca ellerinize mükemmel şekilde uyan ergonomik bir tasarıma sahip yepyeni bir yeniden tasarlanmış uzaktan kumanda ile birlikte gelir.Son derece duyarlı ve doğru olduklarından, FPV uçağı hassas ve hızlı bir şekilde hareket ettirmek için Hall efekti kumanda kollarını kolayca kullanabilirsiniz.Uzaktan kumanda ayrıca gimbali konumlandırmak, kamerayı kontrol etmek, uçuş modları arasında geçiş yapmak ve Akıllı Eve Dönüş özelliğini kullanmak için özel kontrollere sahip kullanışlı bir anahtar düzenine sahiptir.

 


 

DJI Hareket Kontrolörü

DJI FPV'nin en havalı özelliklerinden biri, onu çalıştırmak için mutlaka uzaktan kumandaya ihtiyacınız olmamasıdır.DJI ayrıca, el hareketlerinden başka hiçbir şey kullanmadan uçağı uçurmanıza izin veren FPV drone'dan ayrı olarak satın alabileceğiniz yeni bir hareket kontrolörü yayınladı.Hareket kontrol cihazı, hızlanma için uygun bir tetikleyiciye ve ergonomik olarak yerleştirilmiş düğmelere sahiptir ve size drone'u tek elle kolayca uçurma olanağı sağlar.


Uçuş Modları

DJI FPV drone, acemi, deneyimli ve orta seviye uçanlar için üç farklı uçuş modu ile birlikte gelir.Yeni kullanıcılar, FPV'ye alıştıkça daha basitleştirilmiş uçuş modlarından biriyle başlayabilir, ardından tam potansiyelini ortaya çıkarmak için daha gelişmiş modlardan birine geçebilirler.


N Modu
N modu, yeni kullanıcılar için en uygun olanıdır ve size geleneksel uçuş kontrollerini sunarken, aynı zamanda engel algılama gibi güvenlik özelliklerini de etkinleştirir.FPV uçağı N modunda uçururken, kullanıcılar uçağı manevra etmeye ve farklı uçuş kontrollerini asmaya alışabilirler.


S Modu
S modu, benzersiz bir basitlik ve kararlılık karışımı içerdiğinden orta düzey kullanıcılar için mükemmeldir.N modunda uçarken, kullanıcılar FPV uçağını basitleştirilmiş kontrollerle çalıştırabilirken, FPV uçuşunun imza görünümüyle dinamik çekimler yapmaya devam edebilir.


M Modu
M modu, DJI FPV drone'yu tam potansiyeline kadar kullanmanıza olanak tanır ve bu da onu deneyimli pilotlar için ideal mod haline getirir.Pilotlar, M modu ile kendi özel parametrelerini ayarlayabilir ve kendi özelliklerine göre çekim yapabilirler.Bu mod aynı zamanda FPV drone'nun 0'dan 100 km / saate sadece 2,0 saniyede çıkmasına izin verme avantajına da sahiptir.


EMNIYET


DJI FPV drone, FPV drone'nuzun size uzun süre dayanmasını sağlayan en yeni ve en gelişmiş DJI güvenlik özelliklerinden bazılarına sahiptir.Bu güvenlik özellikleri, başka herhangi bir özel veya raftaki FPV yarış drone'unda bulunmayacak, ancak DJI FPV'ye özgü.

Engel kaldırma


 

İleri Algılama

 

ToF Sensörü

 

Aşağı Algılama

 

Yardımcı Alt Işık


Tüm DJI drone'ları gibi, DJI FPV de drone'u nesnelerin içine çarpmaktan kurtarmanıza ve daha yüksek hızlarda uçuş güvenliğini sağlamanıza yardımcı olabilecek engellerden kaçınma teknolojisi ile donatılmıştır.FPV drone, konumlandırma için bir ToF sensörüne ek olarak hem ileri hem de aşağı doğru engellerden kaçınma sensörlerine sahiptir.Ve FPV uçağı düşük ışık koşullarında indirmek için yardım arıyorsanız, yardımcı alt ışık, iniş bölgesini güvenli bir şekilde indirebilmeniz için aydınlatacaktır.


 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.