GİRİŞ YAP
Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

D² Harita Drone - Phantom 4 RTK

09-10-2020 17:06
D² Harita Drone - Phantom 4 RTK

D² Harita Drone nedir?

D²HaritaDrone elektronik tasarımı ve yazılımı yerli olarak üretilen başta DJI Phantom 4 türevleri olmak üzere, her türlü sabit veya döner kanatlı IHA/UAV platformuna uygulanabilen, YKN kullanımına gerek kalmaksızın RTK/PPK temelinde çalışan, ithal muadillerine kıyasla ataletsel çözümleme sayesinde sert rüzgar ve platform dinamiklerine sayısal çözüm üreterek rakiplerine göre katma değer yaratan yerli üretim bir İHA Haritalama çözümüdür.

template

 

Demo ile farkı görebilir miyim?

Uygulamayı hemen kendiniz deneyebilirsiniz, sizler için hazırladığımız örnek verileri, programımızın demo versiyonunda çalıştırabilir. Ardından AGIsoft veya Pix4D gibi programlar ile işleyebilir, ve farkı kendiniz görebilirsiniz!


 

Nasıl yapacağım?

Bir Windows PC üzerinde, D²ProjeYöneticisi kurduktan sonra, aşağıda sunumlar bölümünde yer alan adım adım videolar ile programın hangi işlevleri sunduğunu görebilir, elinizdeki RINEX ve resim görüntülerini D²ProjeYöneticisi ile çalıştırıp programın süreç sonunda size üreteceği veriler ile harita programınızda 2-3 cm'lik eşsiz isabet düzeyini yakalayabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.